Team

Samen succesvol

Bij ons ben je onderdeel van een team. Of je nu op locatie werkt of vanuit ons kantoor, je hebt een team van collega recruiters die jou ondersteunen en met jou samenwerken. Dit is het geheim achter het succes van Timetohire.

Aim high.

Wat heb jij daar aan?

Vrijheid, verantwoordelijkheid en discipline – dit is hoe onze mensen de bedrijfscultuur van Timetohire omschrijven. Allemaal zijn we flexibel en ervaren en werken we met passie voor het recruitmentvak. Ook werken wij aan dezelfde missie: recruitment duurzamer maken voor onze opdrachtgevers. In drie jaar tijd gegroeid naar een groep met meer dan 50 recruitment specialisten, een club om trots op te zijn. Vertrouwen is het verbindende element in zowel de samenwerking met onze mensen, met onze klanten en met onze kandidaten.

Ervaren professionals

We hebben het recruitmentvak allemaal ergens anders geleerd en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en in diverse branches. Door deze kennis en ervaring te bundelen hebben wij veel recruitmentexpertise en een ontzettend groot netwerk. Wij willen succesvol zijn en de beste zijn in wat we doen.

Samenwerking

Onze overtuiging is dat we als team meer voor elkaar krijgen dan als individu. We leren van elkaar door elkaar te helpen en continu te reflecteren. We zijn minstens een keer per week met elkaar op kantoor om elkaar te stimuleren succesvol te worden en te blijven op het gebied van recruitment.

HET TEAM

We look better together

wil je meer weten

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us