''The sky is the limit, pak je kansen en dan kan je een heleboel. Die sfeer hangt hier echt.''

Wij geloven dat duurzaam recruitment de oplossing is om het beste resultaat te kunnen boeken voor de opdrachtgever. Op deze manier hebben zij na de samenwerking een optimaal recruitmentproces waarmee zij zelfstandig mee door kunnen. Michiel heeft al vele jaren ervaring als recruiter en vertelt hier aan ons waarom hij nog steeds zo veel van het vak houdt. Benieuwd waarom? Lees dan verder!

“Inmiddels zit ik 7 jaar in het vak. Begonnen bij een detacheringsbureau en daarna verder gegroeid naar corporate recruiter. Vanaf begin dit jaar werk ik dus bij Timetohire. Mede door de afwisseling van opdrachtgevers en de salescomponent naar kandidaten ga ik elke dag nog steeds met plezier naar mijn werk. Ook vind ik het nog steeds erg mooi om andere mensen te helpen bij het maken van een nieuwe stap in hun carrière.” Michiel vertelt dat bij zijn vorige werkgevers er veel managementlagen waren waardoor beslissingen lang op zich lieten wachten. “Daarnaast vind ik het leuk om bij veel verschillende opdrachtgevers over de vloer te komen. Als interimer bij Timetohire krijg ik nu afwisselende opdrachten waarbij ik echt projectmatig te werk ga. Je hebt echt je focus wat ik heel fijn vind.”

Een week geleden heeft Michiel zijn RPO-opdracht afgerond. Het was een uitdagende opdracht die een duur had van twee maanden. “Na drie weken kwam ik erachter dat de verwachtingen van de opdracht niet helemaal realistisch waren. Wat de klant zocht in een kandidaat was zo schaars dat er te weinig juiste matches konden worden gemaakt. Daarom ben ik met de opdrachtgever om de tafel gaan zitten om te kijken hoe we het anders konden aanpakken. De organisatie heeft nu besloten om intern medewerkers op te leiden om zo de functies in te vullen. Zo zie je maar weer, soms moet je de klant adviseren om op een andere manier aan het beste personeel te komen”.

“Op dit moment ben ik collega’s aan het helpen bij de RPO’s die zij draaien. Eigenlijk vind ik RPO en interim even leuk. Het leuke aan RPO vind ik dat je veel afwisseling hebt en je projectmatig te werk gaat. Bij interim is dat je in een korte tijd bij de klant eigenlijk ‘one of the guys’ wordt wat ook weer heel leuk is. Ik kan dan al mijn ervaring inzetten binnen de opdracht.”

“Ik heb het erg naar m’n zin hier. Ik heb natuurlijk de bewuste keuze gemaakt om hiernaartoe te komen. Werfplezier staat bij Timetohire voorop. Zolang je open en transparant bent, krijg je hier de vrijheid om je werk op je eigen manier te doen. We doen het hier echt met z’n allen waarbij iedereen wat van elkaar kan leren, want we zijn allemaal vakidioten. Flexibel zijn en je kunnen aanpassen is belangrijk bij ons. We zijn een groeiend bedrijf en erg wendbaar. Hier moet je je wel fijn bij voelen. Iedereen hier heeft het naar z’n zin en we beginnen elke dag met de insteek ‘we gaan dit fixen met z’n allen’. The sky is the limit, pak je kansen en dan kan je een heleboel.”

Niks willen missen?

Blijf op de hoogte

Wij delen graag onze inzichten uit de recruitment wereld met je. Schrijf je in en ontvang af en toe onze nieuwsbrief. We beloven je niet te spammen!...

Meld je aan