"Door de sterke drive die collega's hier hebben, groeit het bedrijf snel."

Hoe denk jij over duurzaam recruitment? Wij geloven erin dat dit dè oplossing is om het beste resultaat te boeken voor de opdrachtgever. Zo hebben zij na de samenwerking een optimaal recruitmentproces waarmee zij zelfstandig mee door kunnen. Jeroen heeft veel ervaring als recruiter en hier vertelt hij aan ons waarom hij nog steeds zo veel liefde voor het vak heeft. Benieuwd waarom? Lees dan verder!

“Al meer dan 16 jaar zit ik in het vak. Begonnen als stagiair bij een recruitmentbureau en na mijn studie ben ik corporate recruiter geworden. Hier vond ik de verdieping en verbreding in mooie uitdagingen en projecten” Jeroen vervolgt: “Maar na al die jaren is de juiste kandidaat vinden en spreken en uiteindelijk mijn hiring managers helpen bij het vormen van hun team nog steeds het mooiste wat er is. Het is nog mooier dat iemand voor ons kiest terwijl hij of zij ook in gesprek was met andere organisaties. Dat is toch mooi?” 

Jeroen werkt inmiddels meer dan anderhalf jaar voor Timetohire en heeft gevonden wat hij altijd al zocht: afwisseling in zijn werk. “Daarnaast is het heel leuk om te werken bij een jong en groeiend bedrijf zoals Timetohire, je ziet van dichtbij de groei van start-up naar scale-up.” 

De afgelopen jaren heeft Jeroen voor een aantal gemeentes gewerkt: “Echt een hele mooi ervaring”

Het viel mij wel op dat gemeentes nog iets achterlopen qua recruitment ten opzichte van commerciële bedrijven. Je moet dan niet gelijk de allernieuwste technieken willen invoeren van start. Eerst een goede basis neerzetten en vanuit daar verder werken is belangrijk.

De opdrachten binnen de non-profit sector bevallen hem goed. “Kandidaten hebben vaak binnen non-profit een andere drijfveer om van baan te veranderen, vaak zit daar ook een maatschappelijke factor in”

Op de vraag waarom hij voor Timetohire gekozen heeft reageert Jeroen zonder na te denken. “Onderdeel uitmaken van een groeiend bedrijf dat het voor elkaar krijgt om mij elke keer weer een leuke opdracht te geven. Die afwisseling vind ik heel fijn. Ik doe uitdagende opdrachten bij organisaties waar ik vroeger niet eens over nagedacht had om daar te solliciteren. Het verbreedt mijn horizon. Ik werk bij Timetohire met jonge vakidioten die veel weten en elkaar helpen waar nodig, ik heb inbreng op het beleid en naast hard werken is er zeker ook ruimte voor plezier”. Jeroen denkt nog even na, pakt nog een Haribo Winegum, “slanker word je er niet van”, lacht hij.  

Niks willen missen?

Blijf op de hoogte

Wij delen graag onze inzichten uit de recruitment wereld met je. Schrijf je in en ontvang af en toe onze nieuwsbrief. We beloven je niet te spammen!...

Meld je aan