Cultuur

Play video

Waarom werken mensen bij Timetohire

Timetohire heeft een sterke cultuur gebouwd, waarin onze mensen op nummer 1 staan. Wij geloven erin dat als jij blij bent in je werk, je ook veel beter in staat bent om jouw klant goed te helpen en blij te maken. Je krijgt bij ons de ruimte om deze ideeen verder te ontwikkelen, zoals het opzetten van een sourcing-database of het implementeren van nieuwe tools waar alle collega’s iets aan hebben. Zonder dat je aanloopt tegen managementlagen of bureaucratie.

Oftewel, jij zit aan het stuur! Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdrachtgever, jijzelf en Timetohire voorop blijven lopen binnen recruitment. Wij faciliteren jou op alle vlakken, zolang jij zelf de lead neemt!

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet? Download dan ons cultuurboek en kom er achter!

Hoe doen we dat?

Iedereen is anders en daarom doet iedereen zijn of haar werk ook op zijn of haar manier. Je bent volwassen en zo behandelen we je ook. We vertellen je dus niet wat je moet doen, waar of wanneer je dat moet doen en hoe je dat moet doen maar vertrouwen erop dat je zelf voor de output zorgt en hulp vraagt als je dat nodig hebt. Je wordt succesvol binnen Timetohire als je niet alleen vrijheid wilt, maar juist weet hoe om te gaan met deze vrijheid; je bent in staat om zelf de balans te vinden tussen verantwoordelijkheid, vertrouwen én vrijheid.

Wij halen onze inspiratie uit de volgende boeken: no rules rules, radical candor, reinventing organisations, the 4 hour work week.

Hoe is het intern geregeld?

Omdat alle mensen zelf in de lead zijn en we werken volgens de zelfsturende principes, hebben wij ons bij het bouwen van onze organisatiestructuur laten inspireren door Holacracy. Dit betekent dat we werken vanuit rollen in plaats van functies, en dat de rollen die overlappende werkzaamheden hebben zich samenvoegen in cirkels. Iedereen kan (bijna) iedere rol vervullen. Ben je nieuwsgierig naar hoe onze cirkels eruitzien? Klik dan hier.

Semco-style staat voor onze manier van werken: wij vinden het, net als Ricardo Semler, heel belangrijk om volwassenen als volwassenen te behandelen, mensen vertrouwen te geven dat ze de juiste beslissingen in bedrijfsbelang kunnen nemen en bieden iedereen om dat goed te doen
ultieme transparantie. Wij geloven dat als je in jouw privéleven belangrijke beslissingen kunt nemen, dat je dit ook in je werk kunt. Daar heb jij geen manager voor nodig.

En verder?

Bij Timetohire zijn we gepassioneerd over recruitment en weten we deze passie ook over te brengen naar opdrachtgevers en naar elkaar. We stimuleren en helpen elkaar, zodat we vooroplopen in het recruitment vakgebied.