Join the team

Werken
bij timetohire

The Recruitment Success Company

Vacatures

Scroll

Wij geloven dat recruitment beter kan en moet. Gericht op een duurzaam recruitmentproces met een lange termijn visie en focus op de juiste doelgroepen. Door vanuit vertrouwen met elkaar te werken benutten we de kennis en expertise van onze recruitment specialisten optimaal. Zo helpen wij onze klanten succesvoller te zijn in hun recruitment, en zorgen wij ervoor dat het vak interessant en uitdagend blijft voor onze mensen.

Aim high

timetohire

Join us
on the gram

Naast hard werken en tot het uiterste gaan om recruitment successen voor onze klanten te boeken, houden wij ook van een feestje op zijn tijd. Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch?

instagram

Onze Cultuur!

Maak kennis met Timetohire

Binnen Timetohire staat onze unieke cultuur centraal. Van de manier waarop wij met elkaar om gaan tot hoe onze organisatie is ingericht. Om je hier wegwijs in te maken hebben we alles samengevat in ons cultuurboek. De beste manier om met ons kennis te maken. Download het nu!

Cultuurboek

Onze waardes

Wij groeien continu. Onze cultuur is de succesfactor. Deze waarden verbinden ons met onze cultuur.

Waarden

Wij groeien continu. Onze cultuur is de succesfactor. Deze waarden verbinden ons met onze cultuur.

Vertrouwen

Vertrouwen is het verbindende element in zowel de samenwerking met onze mensen, met onze klanten en met onze kandidaten.

Ambitie

Wij willen succesvol zijn en de beste zijn in wat we doen. Presteren en ontwikkelen.

Ondernemerschap

Durf, innovatie en verantwoordelijkheid. Kansen zien, benutten en waarde creëren.

Samenwerken

Als team krijgen we meer voor elkaar dan als individu. Toegankelijkheid, transparantie. eerlijkheid, plezier en vriendschap.

Duurzaamheid

Recruitment is een lange termijn spel, zowel voor onszelf, onze kandidaten als voor onze klanten. Doen wat we beloven en waarmaken.

CULTUUR

Maak werken
geweldig

Wij geloven er als mensgerichte organisatie in dat we beter presteren als we plezier hebben in wat we doen. Ons doel is met de juiste mensen een succesvolle recruitmentorganisatie te bouwen in een cultuur van vrijheid, verantwoordelijkheid en discipline. Dat betekent dat wij aansluiting zoeken bij moderne organisatietheorieën als Semco-style, Holacracy en zelfsturing.

Meer over ons